Tule kumppaniksi, tarjoamme vauhdikasta näkyvyyttä

Ota 1st Time Racing kumppaniksi, kun haluat saada sanomasi perille vauhdin voimalla.

1st Time Racing kilpailee aktiivisesti autosuunnistuksessa, rallissa ja rallisprintissä. Tarjoamme yrityksellesi näkyvyyttä kilpailutapahtumissa kilpailukalustossa, huoltokalustossa, varusteissa ja tiedotemateriaaleissa. Kumppanipaketti voidaan tehdä joko yhteen lajiin tai kilpailuun tai koko tiimin kattavasti.

Tiimimme kautta tarjoamme myös näkyvyyttä kilpakumppaneidemme kalustoon.

Voimme tulla myös messuosastollenne, myymäläänne tai asiakastilaisuuteenne keräämään huomiota, kertomaan lajeista ja näyttämään videoita ja kuvia kilpailuista. Yhteistyökumppaneittemme aktiivisella tiedottamisella ja kumppanitapahtumillamme pääsette konkreettisesti kiinni autourheilun maailmaan.

Esimerkkinä yhteistyöstä koko kauden tarranäkyvyys sekä rallin että autosuunnistuksen kilpailuissa 800 euroa. Mainoksenne ovat esillä 10-15 tapahtumassa ympäri Etelä-Suomea ja ne näkyvät vuoden aikana tuhansille silmäpareille.

Soita tai kysy sähköpostilla vaihtoehtoja ja toimintaohjeita! Neste Oil Ralli ja SM-rallit eivät kuulu tähän pakettiin mukaan, niistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Rallipaketti

• Näkyvyys ralliautossa, www-sivuilla, ppt-esityksessä

WRC-paketti

• Näkyvyys ralliautossa ja varusteissa, www-sivuilla ja Facebookissa, elämystapahtumissa, ppt-esityksessä

• Ralliauto messujen tai tilaisuuden vetonaulana

1st Time Racing - Vauhti

1st Time Racingin ensimmäinen esiintyminen oli Riihimäki-rallissa vuonna 2007. Se oli meillen niin hieno elämys, että rallin ajaminen jatkui aktiivisesti seuraavat viisi vuotta, huipentuen osallistumiseen Neste Oil Ralliin 2011, josta saavutuksena luokkavoitto.

Lahjakortti

Ajamisen rinnalla oli rallikyyditys alkanut vakiintua palveluksemme. Nykyaikana lahjaideat alkavat olla vähissä, joten elämyslahjaan oikeuttavat lahjakortit ovat alkaneet olla lahja miehelle tai lahja naiselle siinä kuin ennen vaatteet ja tavarat. Vuonna 2010 1st Time Racingin jälleenmyyjälle julkaistiin lahjakortti rallikyyditykseen, ja myynti lähti vauhtiin. Puolessa vuodessa asiakkaiden lahjaideat alkoivat toistaa meille kysymystä rallin kokemisesta itse ajamalla, joten laajensimme toimintaa yrityskaupalla myös rallikokeiluun, jolloin mukaan tuli virkistyspäivien, tyky-päivien, asiakastilaisuuksien ja kesäjuhlien järjestäminen. Samalla avasimme lahjakortit ajotapahtumiin myös yksityishenkilöiden myyntiin, ja tällä hetkellä avoin ajopäivä onkin erittäin suosittu elämyslahja.

Lahjaideat

Vauhti on ollut hurjaa, ja myös rallihenkisten palveluiden toteuttaminen ja kehittäminen on ollut meille elämys. Tällä hetkellä elämyksen sisältävä lahjakortti on suosittu lahja miehelle iästä riippumatta, mutta yhä useammin rallielämys on myös lahja naiselle. 1st Time Racingin lahjaideat tarjoavat vauhtia monipuolisesti, lahjaideoita löytyy niin miehelle kuin naiselle vauhdinnälän ja oman rohkeuden mukaan mitoitettuina. Ajaminen ralliautolla tai Crosskart-autolla on mukana elämyksessämme siinä laajuudessa, kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Virkistyspäivä

Sekä yksityisasiakkaiden elämyslahjoihin että virkistyspäivien, kesätapahtumien ja asiakastilaisuuksien ohjelmaan voidaan ottaa lisäpalveluita, kuten kuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin, ruokailu, sauna tai koulutusluento. Rakennamme asiakastilaisuuden ohjelman myös nykyisen verolain edellyttämän verovähennysoikeuden mukaiseksi määrämuotoisen ja ohjatun sisällön pohjalta.

Katso siis verkkokaupastamme lahjaideat, valitse sopiva lahjakortti, tai ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän tarpeisiin yksilöllinen elämyslahja!