Anna kyytiä lahjaksi!

1st Time Racing tarjoaa vauhdikkaan vaihtoehdon, kun haluat antaa lahjaksi uuden kokemuksen. Ralliauton kyydissä lahjan saaja kokee jotain, mitä ei normaaliliikenteessä voi eikä saa kokeilla.

Tiimimme on valmis antamaan ennenkokemattomia ja unohtumattomia elämyksiä ralliauton kyydissä. Kommentteja rallikyydistä:

  • ”Uskomaton tunne, kun auton nokka osoittaa johonkin suuntaan, auto liikkuu toiseen suuntaan ja kuski tekee jotain liikkeitä, joilla hän pystyy hallitsemaan tilanteen!”

  • ”Olipa hienoa nähdä, miten huimaa tuo kyyti on auton sisältä katsottuna, eikä kuitenkaan pelota, kun on tukevasti vöillä penkissä!”

Kyyditys suoritetaan ralliautolla, jossa on nykyaikaiset sääntöjen mukaiset turvavarusteet. Tarkoitus ei siis ole säikyttää ketään turvattomuuden tunteella tai koheltamisella, vaan antaa säväyttävä kokemus kilpa-auton kyydistä.

Kyydityksen arvonlisäverollinen hinta on 190 euroa. Mikäli ryhmässä on useampia kyyditettäviä, on seuraavien henkilöiden osalta hinta vain 120 euroa/hlö. Esimerkiksi kuuden hengen seurueelle kokonaishinta on siis vain 790 euroa.

Kyyditysten yhteyteen voidaan kytkeä lisäpalveluita, kuten kahvit, ruokailu, sauna tai kuljetukset.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi, rakennamme teille sisällön ja ajankohdan puolesta tarpeitanne palvelevan paketin.
Varaukset ja tiedustelut p. 040 740 2921, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

1st Time Racing - Vauhti

1st Time Racingin ensimmäinen esiintyminen oli Riihimäki-rallissa vuonna 2007. Se oli meillen niin hieno elämys, että rallin ajaminen jatkui aktiivisesti seuraavat viisi vuotta, huipentuen osallistumiseen Neste Oil Ralliin 2011, josta saavutuksena luokkavoitto.

Lahjakortti

Ajamisen rinnalla oli rallikyyditys alkanut vakiintua palveluksemme. Nykyaikana lahjaideat alkavat olla vähissä, joten elämyslahjaan oikeuttavat lahjakortit ovat alkaneet olla lahja miehelle tai lahja naiselle siinä kuin ennen vaatteet ja tavarat. Vuonna 2010 1st Time Racingin jälleenmyyjälle julkaistiin lahjakortti rallikyyditykseen, ja myynti lähti vauhtiin. Puolessa vuodessa asiakkaiden lahjaideat alkoivat toistaa meille kysymystä rallin kokemisesta itse ajamalla, joten laajensimme toimintaa yrityskaupalla myös rallikokeiluun, jolloin mukaan tuli virkistyspäivien, tyky-päivien, asiakastilaisuuksien ja kesäjuhlien järjestäminen. Samalla avasimme lahjakortit ajotapahtumiin myös yksityishenkilöiden myyntiin, ja tällä hetkellä avoin ajopäivä onkin erittäin suosittu elämyslahja.

Lahjaideat

Vauhti on ollut hurjaa, ja myös rallihenkisten palveluiden toteuttaminen ja kehittäminen on ollut meille elämys. Tällä hetkellä elämyksen sisältävä lahjakortti on suosittu lahja miehelle iästä riippumatta, mutta yhä useammin rallielämys on myös lahja naiselle. 1st Time Racingin lahjaideat tarjoavat vauhtia monipuolisesti, lahjaideoita löytyy niin miehelle kuin naiselle vauhdinnälän ja oman rohkeuden mukaan mitoitettuina. Ajaminen ralliautolla tai Crosskart-autolla on mukana elämyksessämme siinä laajuudessa, kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Virkistyspäivä

Sekä yksityisasiakkaiden elämyslahjoihin että virkistyspäivien, kesätapahtumien ja asiakastilaisuuksien ohjelmaan voidaan ottaa lisäpalveluita, kuten kuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin, ruokailu, sauna tai koulutusluento. Rakennamme asiakastilaisuuden ohjelman myös nykyisen verolain edellyttämän verovähennysoikeuden mukaiseksi määrämuotoisen ja ohjatun sisällön pohjalta.

Katso siis verkkokaupastamme lahjaideat, valitse sopiva lahjakortti, tai ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän tarpeisiin yksilöllinen elämyslahja!