Elämyksiä rallicross-autoilla

Yritykset - Yksityishenkilöt 

Haalarit päälle, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys kilpa-auton ratissa on valmis alkamaan. Autoina ovat Rallicross-varusteiset ja liikennevakuutetut Ford Sierrat. Yli kymmenen vuoden kokemuksella järjestämme viihtyisät ja vauhdikkaat tilaisuudet. Kaikille ajamaan tulijoille annamme riittävän opastuksen turvalliseen kisailuun.

Tässä hieman lisätietoa, ota yhteyttä ja kerro tarpeistanne, me laadimme juuri teille sopivan paketin!

Yrityksille

Yritysten asiakkaat, henkilökunta tai yhteistyökumppanit saavat unohtumattoman vauhtipäivän. Ryhmäkoko 6-30 henkilöä, isommat ryhmille palvelu suunnitellaan useamman tilaisuuden yhdistelmänä.

Vauhdikas tapahtuma alkaa varusteiden pukemisella ja tapahtuman turva- ja toimintaohjeistuksella. Sitten alkaa ajaminen, kukin kuljettaja pääsee ajaan muutaman minuutin harjoittelujakson ja sen jälkeen paketin sisällöstä riippuen 1-3 erikoiskoetta. Erikoiskokeiden välillä seurataan tilannetta, ja päivitetään lähtöjärjestys tilanteen mukaiseksi, jotta jännitys säilyy vihoviimeiseen ajosuoritukseen saakka. Tapahtuman ajan on tarjolla virvokkeita, ja erikseen sovittaessa myös kahvia, makkaraa tai muuta välipalaa. Kisan kolme parasta pääsevät lopuksi podiumille vastaanottamaan komeat pokaalit ja suihkuttamaan kuohuviinit.

TIlaisuuksia järjestetään ympäri vuoden, mutta joulukuussa joudumme pitämään pienen tauon radan jäädytyksen vuoksi ja huhtikuun ajan odottelemme radan sulamista.

Järjestämme asiakkaan halutessa myös nouto- ja paluukuljetukset, sekä kisan jälkeisen saunomisen ja ruokailun. Jos ryhmässä on yli 16 henkilöä, suosittelemme myös lisäohjelmaa monipuolisesta tarjonnastamme ajovuoron odottamisen viihteeksi. Tarjolla on autosuunnistuskokeilua, offroad-auton koeajoa, mönkijäajelua, laserTrap-ammuntaa ja laaja valikoima erilaisia aktiviteetteja yhteistyöverkostomme kautta.

Voimme myös hoitaa palveluna mukaan toivottujen henkilöiden kutsumisen ja ohjeistuksen, sekä jälkikäteen lähetettävän kiitosviestin ja tulosyhteenvedon, kaikki toteutettuna yrityksen omalla visuaalisella ilmeellä. Ja halutessanne varaamme paikalle ammattikuvaajan ikuistamaan suuret tunteet ja kovat taistelut, kuvat julkaistaan netissä ja vieraat opastetaan galleriaan kiitosviestin yhteydessä.

Yksityishenkilöille

Järjestämme jatkuvasti myös avoimia ajopäiviä, joissa yksityishenkilöt pääsevät kokeilemaan Sierrojamme ja halutessaan osallistumaan edellä kuvattuun rallitapahtumaan. Osallistumisen edellytyksenä ei ole ajokortti tai lisenssi, vaan otamme mukaan myös nuoria 15-vuotiaasta lähtien.

Tarjontaamme kuuluvat palvelut yhden henkilön rallikokeilusta lähtien. Yksittäisenä suorituksenva voimme järjestää rallikyydityksen ja itse ajamisen yhdistelmän juuri sinulle ja seurueellesi sopivana ajankohtana.

Järjestämme muutamia kertoja vuodessa myös avoimia ajopäiviä, joissa yksityishenkilöt pääsevät kokeilemaan Sierrojamme ja halutessaan osallistumaan aika-ajoihin ja finaaleihin. Osallistumisen edellytyksenä ei ole ajokortti tai lisenssi, vaan otamme mukaan myös nuoria 15-vuotiaasta lähtien.

Lisätietoa yksityishenkilöiden paketeista löytyy verkkokaupastamme.

1st Time Racing - Vauhti

1st Time Racingin ensimmäinen esiintyminen oli Riihimäki-rallissa vuonna 2007. Se oli meillen niin hieno elämys, että rallin ajaminen jatkui aktiivisesti seuraavat viisi vuotta, huipentuen osallistumiseen Neste Oil Ralliin 2011, josta saavutuksena luokkavoitto.

Lahjakortti

Ajamisen rinnalla oli rallikyyditys alkanut vakiintua palveluksemme. Nykyaikana lahjaideat alkavat olla vähissä, joten elämyslahjaan oikeuttavat lahjakortit ovat alkaneet olla lahja miehelle tai lahja naiselle siinä kuin ennen vaatteet ja tavarat. Vuonna 2010 1st Time Racingin jälleenmyyjälle julkaistiin lahjakortti rallikyyditykseen, ja myynti lähti vauhtiin. Puolessa vuodessa asiakkaiden lahjaideat alkoivat toistaa meille kysymystä rallin kokemisesta itse ajamalla, joten laajensimme toimintaa yrityskaupalla myös rallikokeiluun, jolloin mukaan tuli virkistyspäivien, tyky-päivien, asiakastilaisuuksien ja kesäjuhlien järjestäminen. Samalla avasimme lahjakortit ajotapahtumiin myös yksityishenkilöiden myyntiin, ja tällä hetkellä avoin ajopäivä onkin erittäin suosittu elämyslahja.

Lahjaideat

Vauhti on ollut hurjaa, ja myös rallihenkisten palveluiden toteuttaminen ja kehittäminen on ollut meille elämys. Tällä hetkellä elämyksen sisältävä lahjakortti on suosittu lahja miehelle iästä riippumatta, mutta yhä useammin rallielämys on myös lahja naiselle. 1st Time Racingin lahjaideat tarjoavat vauhtia monipuolisesti, lahjaideoita löytyy niin miehelle kuin naiselle vauhdinnälän ja oman rohkeuden mukaan mitoitettuina. Ajaminen ralliautolla tai Crosskart-autolla on mukana elämyksessämme siinä laajuudessa, kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Virkistyspäivä

Sekä yksityisasiakkaiden elämyslahjoihin että virkistyspäivien, kesätapahtumien ja asiakastilaisuuksien ohjelmaan voidaan ottaa lisäpalveluita, kuten kuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin, ruokailu, sauna tai koulutusluento. Rakennamme asiakastilaisuuden ohjelman myös nykyisen verolain edellyttämän verovähennysoikeuden mukaiseksi määrämuotoisen ja ohjatun sisällön pohjalta.

Katso siis verkkokaupastamme lahjaideat, valitse sopiva lahjakortti, tai ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän tarpeisiin yksilöllinen elämyslahja!