Kesäkaudelle uusi sijainti, Akaan Vauhtipuisto

Kevät tuli aikaisin, ja ajot saatiinkin vauhdilla käyntiin hyvässä kelissä. Palvelut tarjotaan nyt uudessa osoitteessa, Riisikkalantie 179, Akaa. Tuolla sijaitsee Akaan Vauhtipuisto, jossa olemme aiemminkin käyneet ajamassa muutamia kertoja, mutta nyt käynnistimme toiminnan siellä pysyvästi. Radalle on nopea tulla, sillä 3-tielle Toijalan liittymään on alle kymmenen kilometriä.

Rallielämykset ovat edelleen suosittuja, ja miksi eivät olisikaan. Itsellänikin on joitain asioita, joita olen ajatellut joskus tekeväni, ja nykyään olen todennut, että se joskus pitääkin olla juuri nyt eikä tulevaisuudessa. Rohkeasti kokeilemaan uusia asioita, jotta vanhempana ei tarvitse harmitella, että jäi jotain tekemättä.

Kesän varaustilanne näyttää siltä, että kannattaa heti tarkistaa joko kalenteristamme tai meiltä kysymällä, mitä aikoja on vielä vapaana, jotta saat toivomasi ajankohdan toteutumaan. Tervetuloa!

Ajomestari Janne
1st Time Racing
040 740 2921
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

1st Time Racing - Vauhti

1st Time Racingin ensimmäinen esiintyminen oli Riihimäki-rallissa vuonna 2007. Se oli meillen niin hieno elämys, että rallin ajaminen jatkui aktiivisesti seuraavat viisi vuotta, huipentuen osallistumiseen Neste Oil Ralliin 2011, josta saavutuksena luokkavoitto.

Lahjakortti

Ajamisen rinnalla oli rallikyyditys alkanut vakiintua palveluksemme. Nykyaikana lahjaideat alkavat olla vähissä, joten elämyslahjaan oikeuttavat lahjakortit ovat alkaneet olla lahja miehelle tai lahja naiselle siinä kuin ennen vaatteet ja tavarat. Vuonna 2010 1st Time Racingin jälleenmyyjälle julkaistiin lahjakortti rallikyyditykseen, ja myynti lähti vauhtiin. Puolessa vuodessa asiakkaiden lahjaideat alkoivat toistaa meille kysymystä rallin kokemisesta itse ajamalla, joten laajensimme toimintaa yrityskaupalla myös rallikokeiluun, jolloin mukaan tuli virkistyspäivien, tyky-päivien, asiakastilaisuuksien ja kesäjuhlien järjestäminen. Samalla avasimme lahjakortit ajotapahtumiin myös yksityishenkilöiden myyntiin, ja tällä hetkellä avoin ajopäivä onkin erittäin suosittu elämyslahja.

Lahjaideat

Vauhti on ollut hurjaa, ja myös rallihenkisten palveluiden toteuttaminen ja kehittäminen on ollut meille elämys. Tällä hetkellä elämyksen sisältävä lahjakortti on suosittu lahja miehelle iästä riippumatta, mutta yhä useammin rallielämys on myös lahja naiselle. 1st Time Racingin lahjaideat tarjoavat vauhtia monipuolisesti, lahjaideoita löytyy niin miehelle kuin naiselle vauhdinnälän ja oman rohkeuden mukaan mitoitettuina. Ajaminen ralliautolla tai Crosskart-autolla on mukana elämyksessämme siinä laajuudessa, kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Virkistyspäivä

Sekä yksityisasiakkaiden elämyslahjoihin että virkistyspäivien, kesätapahtumien ja asiakastilaisuuksien ohjelmaan voidaan ottaa lisäpalveluita, kuten kuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin, ruokailu, sauna tai koulutusluento. Rakennamme asiakastilaisuuden ohjelman myös nykyisen verolain edellyttämän verovähennysoikeuden mukaiseksi määrämuotoisen ja ohjatun sisällön pohjalta.

Katso siis verkkokaupastamme lahjaideat, valitse sopiva lahjakortti, tai ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän tarpeisiin yksilöllinen elämyslahja!