Kesäkausi käynnissä!

Kuuma ja kuiva alkukesä on tehnyt elämyksistä melkoisa pöllytystä, ja Saukkolan EK:n väki on ollut haasteiden edessä saadakseen radat kestämään ilman luontaista kastelua. Osaamisella ja panostuksella homma on kuitenkin toiminut, ja Lopella on pyörinyt aktiivinen touko-kesäkuu. Heinäkuun ajan Saukkolan EK on taas suljettuna. Vaihtoehtoisten suorituspaikkojen selvittäminen on ollut vaikeaa, ainoa varmuus on, että pystymme pari päivää ajamaan kyydityksiä Hyvinkään Kytäjällä. Nämä päivät valikoituvat kysynnän mukaan, eli päivän järjestämiseen olisi saatava vähintään viisi kyyditystä joko samalta tai eri asiakkailta. 

Puhelinpalvelumme on taas auki jatkuvasti, parhaiten meidät tavoittaa arkipäivisin 10-15 numerosta 040 740 2921. Ja kyselyihin vastaamme myös osoitteessa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Syksyn osalta avoimet ajopäivät Lopella on nyt merkitty kalenteriin, joten vaikka elokuussa on jo aika täyttä, sieltä löytyy vielä paljon vaihtoehtoja marraskuun alkuun saakka.

Hyvää rallikesää!
Ajomestari Janne 

1st Time Racing - Vauhti

1st Time Racingin ensimmäinen esiintyminen oli Riihimäki-rallissa vuonna 2007. Se oli meillen niin hieno elämys, että rallin ajaminen jatkui aktiivisesti seuraavat viisi vuotta, huipentuen osallistumiseen Neste Oil Ralliin 2011, josta saavutuksena luokkavoitto.

Lahjakortti

Ajamisen rinnalla oli rallikyyditys alkanut vakiintua palveluksemme. Nykyaikana lahjaideat alkavat olla vähissä, joten elämyslahjaan oikeuttavat lahjakortit ovat alkaneet olla lahja miehelle tai lahja naiselle siinä kuin ennen vaatteet ja tavarat. Vuonna 2010 1st Time Racingin jälleenmyyjälle julkaistiin lahjakortti rallikyyditykseen, ja myynti lähti vauhtiin. Puolessa vuodessa asiakkaiden lahjaideat alkoivat toistaa meille kysymystä rallin kokemisesta itse ajamalla, joten laajensimme toimintaa yrityskaupalla myös rallikokeiluun, jolloin mukaan tuli virkistyspäivien, tyky-päivien, asiakastilaisuuksien ja kesäjuhlien järjestäminen. Samalla avasimme lahjakortit ajotapahtumiin myös yksityishenkilöiden myyntiin, ja tällä hetkellä avoin ajopäivä onkin erittäin suosittu elämyslahja.

Lahjaideat

Vauhti on ollut hurjaa, ja myös rallihenkisten palveluiden toteuttaminen ja kehittäminen on ollut meille elämys. Tällä hetkellä elämyksen sisältävä lahjakortti on suosittu lahja miehelle iästä riippumatta, mutta yhä useammin rallielämys on myös lahja naiselle. 1st Time Racingin lahjaideat tarjoavat vauhtia monipuolisesti, lahjaideoita löytyy niin miehelle kuin naiselle vauhdinnälän ja oman rohkeuden mukaan mitoitettuina. Ajaminen ralliautolla tai Crosskart-autolla on mukana elämyksessämme siinä laajuudessa, kuin asiakkaalle parhaiten sopii.

Virkistyspäivä

Sekä yksityisasiakkaiden elämyslahjoihin että virkistyspäivien, kesätapahtumien ja asiakastilaisuuksien ohjelmaan voidaan ottaa lisäpalveluita, kuten kuljetus tapahtumapaikalle ja takaisin, ruokailu, sauna tai koulutusluento. Rakennamme asiakastilaisuuden ohjelman myös nykyisen verolain edellyttämän verovähennysoikeuden mukaiseksi määrämuotoisen ja ohjatun sisällön pohjalta.

Katso siis verkkokaupastamme lahjaideat, valitse sopiva lahjakortti, tai ota yhteyttä ja tehdään juuri teidän tarpeisiin yksilöllinen elämyslahja!